Beauty salon
Huidverbetering & Wellbeing

Healing cursus

 


Healing cursus

In de cursus worden alle chakra's en kanalen geopend. Tijdens deze Darshan of afstemming ervaar je een groter en hoger bewustzijnstoestand. De trilling van het auraveld wordt enorm verhoogd. Het hartchakra wordt vergroot en het kruinchakra geopend. Een deel karma wordt ingelost. Het laat ervaren en herinneren hoe het voelt om in balans te zijn. In feite ervaart men de optimale toestand zoals het werkelijk kan zijn.  Door dit eenmaal te hebben ervaren kan men er in de toekomst steeds makkelijker naar terug. 


Wat ervaren cliënten tijdens en na de initiatie?

  • Ervaren van diepe ontspanning, rust en vrede.
  • Bevrijding van een druk op bepaalde plekken waar men voorheen pijn of last had.
  • Het gevoel  innerlijk lichter te zijn.
  • Een zwaarder gevoel in de benen en/of voeten. Dit komt door een betere balans tussen hoofd en lichaam.
  • Gevoel van ruimte en lichtheid rondom de hartstreek. 
  • Toename bewustzijn
  • Toename intuïtie


Wat gebeurd erna?

Vaak komen cliënten in een proces terecht, waarbij ze bewuster worden van hun gedachtenpatronen en emoties.  Daar gaan ze naar handelen, waardoor hun leven bewuster en uiteindelijk gelukkiger en zinvoller wordt. Het kan zijn dat er ook een verwerking plaats vind van oude emoties en gedachten, omdat dit nu niet meer onderdrukt kan worden. Het is wel een veilig proces, want het lichaam verwerkt nooit meer dan het aankan. Iedereen doet dit proces op zijn eigen tempo en volgt hierin zijn eigen weg. 


Voor wie is dit geschikt?

Iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt en bewust wil leven. Zeer geschikt voor mensen die aan persoonlijke- of spirituele ontwikkeling doen. Vooral nieuwetijdsmensen, lichtwerkers, sterrenmensen, hoog gevoelige mensen.


Zelf healings geven

Na deze afstemming leer je om jezelf en anderen een healing te geven. Daarnaast leer je een lichtmeditatie techniek en ontvang je ondersteunende handvatten afgestemd op jouw persoon.


Ondersteuning

Het is mogelijk om therapeutische ondersteuning te ontvangen tijdens het persoonlijke proces. Daarvoor kunt u een energie behandeling of healing boeken.


Duur van de cursus

Twee dagdelen.


Wilt u een Healing cursus boeken klik dan op "healing" en dan "Healing cursus".


Graag tot ziens in de salon!