Anti-aging  Huidverbetering  Wellbeing

Microneedling anti-aging concept


Rimpels, Huidverjonging, Huidverslapping, verjonging handen, striae, uitgerekte huid buik na zwangerschap e.d., acne, acne littekens, littekens, pigmentvlekken.

Het op huidverbetering gerichte Microneedling anti-aging concept is een combinatie van een Peeling, Serum en Microneedling.  

De peeling bereidt de huid voor: dode huidcellen worden verwijderd. Met de peeling wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd en de bovenlaag van de huid wordt optimaal toegankelijk gemaakt.

Daarna wordt een hoogwaardig serum op de huid aangebracht, die door Microneedling in de huid wordt gebracht. Hierdoor wordt de huid direct voorzien van voedingsstoffen.

Vervolgens wordt er met de Duitse Microneedling pen binnen enkele seconden honderden prikjes in de huid gegeven. Het principe is gebaseerd op het zelfhelend vermogen van de huid om nieuw huidweefsel aan te maken tijdens een genezingsproces. Allerlei problemen worden hiermee aangepakt. Met dit unieke behandelconcept worden geweldige resultaten bereikt. 

In een kuur kunt u de huid permanent verbeteren. Een kuur bestaat gemiddeld uit 3 tot 6 behandelingen om ongeveer 4 weken. Bij een oudere huid is het advies 10 behandelingen.


De behandeling is geschikt voor:

  • Dames en heren
  • Gezicht en lichaam
  • Blanke en donkere huid
  • Definitief resultaat


Stoort u zich al langer aan uw huid?
U kunt hieronder direct een afspraak maken voor een gratis intake.
Klik op Huidverbetering en dan Microneedling.
Graag helpen wij u verder.