Beauty salon
Huidverbetering & Wellbeing

Wie is Sandra


Huidspecialiste Sandra Duifs.
Met meer dan 25 jaar werkervaring als gediplomeerd huidspecialiste is Sandra zich gaan specialiseren in pedicure en huidverbeterende cosmedische behandelingen en heeft zij als erkend praktijkopleider andere schoonheidsspecialistes opgeleid.

Vakkennis en persoonlijke aandacht staan voorop. Naast het allround vakdiploma beheerst zij ook specialisaties waaronder; Microdermabrasie, Laser en IPL technieken, ontharingstechnieken, kruiden-, fruitzuur-, en TCA peelings en HIFU face lifting.
Regelmatig volgt zij trainingen, seminars en workshops om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Daarnaast doet zij ook veel aan persoonlijke ontwikkeling zoals, Mindfullness, Meditatie en healingtechnieken. Momenteel volgt zij de opleiding Energetisch therapeut. Hierdoor bent u in deskundige handen en worden de behandelingen op een veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd.

Voor alle behandelingen die worden gegeven zijn ten alle tijden door trainingen gevolgd en/of een erkend diploma behaald. U bent van harte welkom bij Art in beauty.