Anti-aging  Huidverbetering  Wellbeing

Wie is Sandra


Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Sandra Duifs. Met meer dan 23 jaar werkervaring als gediplomeerd huidspecialiste, ben ik gespecialiseerd in huidverbeterende cosmedische behandelingen. Als erkend praktijkopleider heb ik andere schoonheidsspecialistes opgeleid. Daarnaast ben ik gediplomeerd pedicure en geef ik al 20 jaar Energetische behandelingen aan mensen. 

Vakkennis en persoonlijke aandacht staan voorop. Naast het allround vakdiploma beheerst ik ook specialisaties waaronder; Microdermabrasie, Mesotherapie, Microneedling, Laser en IPL technieken, ontharingstechnieken, kruiden-, fruitzuur-, en TCA peelings, Cavitatie en RF face lifting. 

Trainingen, seminars en workshops volg ik regelmatig om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Daarnaast doe ik veel aan persoonlijke ontwikkeling zoals, Mindfullness, Meditatie, Yoga en Healingtechnieken. Dit jaar verwacht ik mijn HBO studie Energetisch therapeut af te ronden.

Voor alle behandelingen die worden gegeven zijn ten alle tijden trainingen gevolgd en/of een erkend diploma behaald. Hierdoor worden de behandelingen op een deskundige, veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd.

Graag tot ziens in de salon!