Sandra Duifs Schoonheidsspecialiste en Energetisch therapeut


Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Sandra Duifs. 
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en HBO gediplomeerd Energetisch therapeut. Met ruim 25 jaar werkervaring, ben ik gespecialiseerd in huidverbeterende cosmetische behandelingen en energetische therapie. Hiermee ondersteun ik mensen in het hervinden van geestelijke- en lichamelijke gezondheid. 

Als erkend praktijkopleider heb ik andere schoonheidsspecialistes opgeleid. Vakkennis en persoonlijke aandacht staan voorop. Naast het allround vakdiploma beheerst ik ook specialisaties waaronder; Microdermabrasie, Mesotherapie, Microneedling, Laser en IPL technieken, ontharingstechnieken, kruiden-, fruitzuur-, en TCA peelings, Cavitatie en RF face lifting. 

Trainingen, seminars en workshops volg ik regelmatig om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Daarnaast doe ik veel aan persoonlijke ontwikkeling zoals, Mindfullness, Meditatie, Yoga en Healingtechnieken.

Voor alle behandelingen die worden gegeven zijn ten alle tijden trainingen gevolgd en/of een erkend diploma behaald. Hierdoor worden de behandelingen op een deskundige, veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd.

Graag tot ziens in de salon!

Art in beauty       Schoonheidsinstituut         
      
Bellen
Map