Art in beauty    
      

Schoonheidsspecialiste en Energetisch therapeut


Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Sandra Duifs. 
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en HBO gediplomeerd Energetisch therapeut. Met ruim 25 jaar werkervaring, ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en het geven van healing therapie voor het herstellen van geestelijke- en lichamelijke klachten.

Jaren geleden merkte ik dat energie van mensen kon waarnemen. Negatieve energie kon ik omzetten in positieve energie. Dit heeft er voor gezorgd dat ik mij ben gaan verdiepen en specialiseren in het geven van verschillende healing therapieën in combinatie met coaching en gesprekstechnieken. Hierdoor kunnen blokkades op zachte wijze worden losgelaten.


Vanuit mijn vakgebied als schoonheidsspecialiste heb ik als erkend praktijkopleider andere schoonheidsspecialistes opgeleid. Vakkennis en persoonlijke aandacht staan voorop. Naast het allround vakdiploma beheerst ik ook specialisaties waaronder; Microdermabrasie, Mesotherapie, Plasma, Microneedling, Laser en IPL technieken, ontharingstechnieken, kruiden-, fruitzuur-, en TCA peelings, Cavitatie en RF face lifting. 

Trainingen en workshops volg ik regelmatig om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en healing technieken. 

Voor alle behandelingen zijn ten alle tijden trainingen gevolgd en/of een erkend diploma behaald. Hierdoor worden de behandelingen op een deskundige, veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd.

Graag tot ziens in de salon!

 
 
 
Bellen
Map