Art in beauty    
      

Schoonheidsspecialiste en Energetisch therapeut


Mijn naam is Sandra Duifs. 
Ik ben HBO gediplomeerd Energetisch therapeut en gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Ik heb jarenlange ervaring in het geven van healing therapie bij mensen met geestelijke- en de daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten. Ik ben begonnen met energiewerk in 1999 met een Reiki cursus. Tijdens schoonheidsbehandelingen kon ik hiermee klanten op een dieper niveau laten ontspannen. Inmiddels ben ik vele cursussen en opleidingen verder. Zo ben ik Master in verschillende Reiki en andere healingssystemen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in Engelen therapie, Coaching, Mediumschap, Tarot. Het is altijd weer mooi te zien hoe mensen hiermee geraakt en geheeld worden. In therapeutische sessies kom ik snel tot de kern van het probleem en kunnen de blokkades worden losgelaten. Met beide benen op de grond help ik jou graag op weg naar een blokkadevrij hoofd, hart en lichaam. 

Vanuit mijn vakgebied als schoonheidsspecialiste heb ik als erkend praktijkopleider andere schoonheidsspecialistes opgeleid. Vakkennis en persoonlijke aandacht staan in mijn behandelingen voorop. Naast het allround vakdiploma beheerst ik ook specialisaties waaronder; Microdermabrasie, Mesotherapie, Plasmapen, Microneedling, Laser en IPL technieken, ontharingstechnieken, kruiden-, fruitzuur-, en TCA peelings, Cavitatie en RF face lifting. 


Voor alle schoonheidsbehandelingen zijn ten alle tijden trainingen gevolgd en/of een erkend diploma behaald. Hierdoor worden de behandelingen op een deskundige, veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd. 


Graag tot ziens! 
 
 
Bellen
Map