Art in beauty    
      

Healing therapie


Bij healing therapie gaan we er vanuit dat wij als mens bestaan uit een lichaam en energielagen (aura, meridianen). Vaak zitten hier blokkades, waardoor er klachten kunnen ontstaan. Door een healing wordt universele energie doorgegeven en kunnen blokkades op zachte wijze worden losgelaten. 


U kunt uw kleren tijdens de behandeling aanhouden. Ik geef via mijn handen energie door ze op verschillende ‘triggerpunten’ op het lichaam te plaatsen. Ik kijk daarbij ook naar uw aura en chakra’s, om eventuele energieblokkades op te heffen. Een energieblokkade treedt op als energie niet goed door het lichaam kan stromen. Door het stimuleren van de chakra’s kan zo’n blokkade worden opgeheven en de energiestroom worden hersteld. Daarnaast wordt er vaak inzicht verkregen over de blokkades waardoor de therapie nog weken doorwerkt. Veel geestelijke- en lichamelijke klachten kunnen hiermee verdwijnen.


Healing therapie is veilig en kan samengaan met andere therapieën. Bij ernstige klachten adviseer ik wel altijd eerst een arts te raadplegen.


Heeft u klachten waar u vanaf wil? Klik dan hieronder voor de lijst met klachten. 

Klachten en behandeling


Ik ben HBO gediplomeerd Energetisch therapeut.


U kunt hieronder uw afspraak boeken. 
 
 
Bellen
Map