Art in beauty    
      

Vincci cosmetics

 


In de salon wordt gewerkt met het merk Vincci Cosmetics.

Het merk is opgericht door Sandra Duifs. Al jarenlang werkt Sandra als huidspecialiste waarbij zij huidproblemen oplost en zoekt naar de ideale manier om de huid te verzorgen en te verbeteren. Een mooie huid is immers een sieraad waarin de gezondheid wordt weerspiegeld.

In haar carrière kwam zij veel verschillende huidtypes en veel huidproblemen tegen. Zij bemerkte dat veel huidverzorgingsproducten weinig werkzame stoffen en veel onnodige stoffen bevatten, zoals parfum en paraffine die geen positieve werking op de huid hebben.

De ontwikkeling van Vincci Cosmetics komt voort uit de visie dat huidverzorgingsproducten een hoge mate van werkzame werkstoffen moet bevatten, die daadwerkelijk de huid verbeteren en huidproblemen verhelpen en geen stoffen bevatten die daar geen bijdrage aan leveren.
Innovatie gebaseerd op onderzoek en ervaring hebben geleid tot Vincci Cosmetics, een multi inzetbaar top product voor het verbeteren van rimpels en huidproblemen. Kernwaarden waar het bij Vincci Cosmetics om draait zijn effectiviteit, veiligheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid.

 

 

 

Bellen
Map